Storkontor

Nu lanserar vi Storkontor!

Storkontor är en tjänst för kunder med ett kontorsbehov för ca 10-40 medarbetare. Vi erbjuder för dessa kunder möjligheten att få hela sin kontorslösning paketerad, driftad och supporterad av oss. Detta samtidigt som man ingår i vårt nätverk och har tillgång till våra anläggningar.

Ett Storkontor är således en egen lokal, men en lagom stor yta för ens antal medarbetare, med ett par mötesrum, pentry och toaletter. En helt egen kontorslokal helt enkelt. Fördelen blir att man kanske kan gå ner lite i storlek, då man har möjlighet att loungejobba och ta möten på våra anläggningar.

Låter det här intressant för er? Hör av er så lyssnar vi på era behov och försöker hitta bästa möjliga lokal och lösning just för er!

Pumphuset Café & Handelsbod

Pumphuset Café & Handelsbod

Välkommen till Pumphuset Café & Handelsbod!

Nere i Järla Sjö, ett stenkast från kajen, ligger Pumphuset. Ett industriarv från slutet av 1800-talet. Här hade De Laval sin pumpprovningsanläggning. Idag är huset ombyggt för vår coworkiing, där erbjuder 14 kontorsrum och där vi även har en frisersalong, ett showroom och nu även öppnar ett restaurangcafé med handelsbod. Caféet har fullständiga rättigheter och vi serverar både öl och vin till lunch eller middag. Kom hit och fika, luncha eller på en after work. Passa på att handla med dig lite gott hem till fredagsmyset eller kom förbi och handla mjölk och ägg. Våra öppettider hittar du under sidan för våra anläggningar och Järla Sjö.

Varmt välkommen!

Nu öppnar vi coworking i Skrapan!

Nu öppnar vi coworking i Skrapan!

I ett av Stockholms mest kända landmärken – Skatteskrapan – mitt på Södermalm, öppnar vi en ny coworking med enskilda kontor, kontorsplatser, loungeytor, konferenslokaler, catering, poddstudio och streamingstudio. Här kan ni hyra ett litet kontorsrum på tillsvidarekontrakt eller för en bestämd projekttid. Ni kan hyra flexkontor, satellithub eller projektytor mm.

Nyfiken på att höra mer?
Ring oss för att boka din visning redan idag!
08-7160025

Kompiskontoret!

Nu lanserar vi Kompiskontoret!
Flexiblare och socialare än så här blir det inte. Gå ihop ett gäng kompisar eller kollegor och hyr ett litet rum av oss med en eller två platser. Ni kan sedan vara upp till tio personer som delar på rummet och platserna. De som inte nyttjar kontoret, kan jobba från våra lounger och alla får möjlighet att boka våra mötesrum. Priset för detta varierar naturligtvis beroende på om ni vill ha en eller två arbetsplatser och hur många ni är i ert gäng. Det här är perfekt för er som bor i samma område här i Nacka och/eller jobbar i samma nätverk eller organisation. Hör av er för en visning och offert!

Coworking på hemmaplan!

Coworking på hemmaplan!

Välkommen till Nackas äldsta och största coworking. Med anläggningar i Nackas bästa lägen har vi något att erbjuda de flesta. Vi har dessutom flertalet olika medlemsvarianter och hög flexibilitet, vilket lätt gör det möjligt att bli medlem på den nivå som passar er och sedan enkelt skala upp eller ner, beroende på behov.

Vi har genom åren etablerat oss i Nacka Strand, Nacka Forum, Järla Sjö och Sickla. Detta gör det möjligt för dig att hitta en anläggning hos oss som antingen passar din vardagslogisitk eller som tilltalar dig med rätt atmosfär. Varje anläggning skiljer sig från den andra, så förhoppningsvis hittar du din favorit. Kanske är det just den anläggningen som har det bästa läget för dig!

Kort och gott kan man säga att vi erbjuder coworking på hemmaplan, för dig som bor i Nacka eller i vår närhet och inte vill pendla in till stan.

Välkommen på visning!

Nu öppnar vi i Järla Sjö!

Nu öppnar vi i Järla Sjö!

Inom kort öppnar vi vår fjärde anläggning i härliga Järla Sjö. I det industriella Pumphuset öppnar vi en anläggning med dussintalet kontorsrum, ett antal arbetsplatser, lounger, möteslokaler och ett café. Håll ögon och öron öppna, snart slår vi upp portarna i Järla Sjö!