HITTA ER EGEN KONTORSLOKAL MED OSS

Vi hjälper er att hitta egna kontor som är i separata lokaler eller avdelningar, lagom för upp till 30 medarbetare. Självklart som en del av Landskapet med tillhörande infrastruktur och service!

Hyr ert eget kontor eller egna avdelning

Utöver våra anläggningar i Nacka Forum, Järla Sjö och Sickla, så erbjuder vi även möjligheten för våra lite större kunder till egna “Storkontor”. Detta är egna kontor som då är separata lokaler, lagom för ca 5-30 medarbetare. Skulle ni vara fler, så kan vi säkerligen hjälpa er ändå. Fördelen med att hyra ett eget Storkontor via oss är att ni blir en del av vårt nätverk och kan använda våra anläggningar som extra resurs för loungearbete och möten. Det är även ett kostnadseffektivt alternativ, då vi tillsammans får stordriftsfördelar och effektiviseringar. För er blir det mer lönsamt då ni slipper lägga tid på drift och support – sånt som vi redan har etablerade rutiner för.

Storkontoret är lokaler som vi hjälper er att hitta och hyr åt er. De är fullt utrustade med det antal arbetsplatser och mötesrum mm som kunden efterfrågar. Ni har eget kök/pentry och egna toaletter. Vi inreder efter önskemål och utrustar med den infrastruktur som behövs i form av nätverk, printer, kaffemaskin och konferensutrustning mm. Självklart kan vi profilera lokalerna för att harmonisera med ert varumärke.

Priset för ett eget Storkontor varierar beroende på var det etableras, hur stora lokalerna är, vilka tjänster och vilken servicenivå ni vill ha samt hur många medarbetare ni är.

Just nu har vi ett par olika lokaler att tillgå för etableringar av Storkontor åt nya kunder i Nacka. Dessa är lagom för företag som är ca 20-30 personer.

Hör av er och anmäl ert intresse, så hjälper vi er till ert nästa kontor!