KONTORSHOTELL MED NACKAS BÄSTA UTSIKT!

I Nacka Forums höghus kan ni sitta hos oss
på 18:e våningen med vidsträckt utsikt i valfritt vädersträck.

COWORKING PÅ TOPPEN AV NACKA

På toppen av Nacka, i Nacka Forums höghus, erbjuder vi kontorsrum och kontorsplatser i landskap samt en välkomnande entrélounge och flertalet mötesrum i olika storlekar.

Nacka Forum är en av Nackas mest eftertraktade adresser för företag som söker en central och attraktiv plats att ha sina kontor på.

Här har ni att ha direkt tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, samt perfekt kollektivtrafik och gott om smidig parkering för endast 40kr/dag.

Vår anläggning med coworking, kontor och konferens erbjuder dig många fördelar. Du kommer att ha tillgång till ett stort utbud av moderna och ergonomiska arbetsplatser, samt avkopplande loungeområden där du kan ta en paus. Vi har också ett brett utbud av olika tjänster och förmåner som hjälper dig att hålla dig produktiv och fokuserad.

Boka en rundvisning idag och upptäck alla fördelarna med att ha ditt kontor hos oss!

Exempelvis hittar du här ett konferensrum, med burspråk och otrolig panoramavy som inleds med Värmdöleden och fortsätter vidare ut mot horisonten och vår skärgård. Perfekt för inspirerande styrelsesittningar.

Nacka Forum är kanske Nackas främsta knutpunkt med mycket bra busskommunikationer. I Nacka Forum har vi dessutom förmodligen Nackas bästa parkeringsgarage.

Nacka Forum är ett av de största köpcentren i Stockholmstrakten och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceföretag. Det är lättillgängligt hit med kollektivtrafik och det finns också gott om parkeringsplatser.

I Forum sitter ni mitt i händelsernas centrum och kan på nära håll uppleva när Nacka bygger stad. Ta hissen ner till alla lunchrestauranger och butiker. I shoppingcentret finns full service, så som bank, vårdcentral, låssmed, skomakeri, biltvätt och kemtvätt.

Hör av dig redan nu för att boka en visning!

Medlemsnätverk

Coworking

Privat kontor

Konferens