VÄLKOMMNEN TILL COWORKING I HÄRLIGA JÄRLA SJÖ!

Här hittar du kontorsrum, kontorsplatser och möteslokaler i en unik, avslappnad och rofylld miljö med egen karaktär. Här har vi vårt egen bistro med liten butik. Allt i en historiskt industriell miljö med närhet till vattnet.

KONTORSHOTELLET I PUMPHUSET

I det industriella gamla Pumphuset i Järla Sjö, med anor från 1800-talet erbjuder vi möjligheten att hyra kontorsrum och kontorsplatser, möteslokaler och ett publikt restaurangkafé med handelsbod. Här finns även ett showroom för företaget Snickarglädje samt en liten scen för både publika och privata tillställningar.

Pumphuset är en historisk byggnad som byggdes 1886 för att förse Nacka Varv med vatten. I slutet av 1900-talet var byggnaden Alfa Lavals forsknings- anläggning för marina system.

Pumphuset användes för att testa och utveckla innovativa teknologier för marina tillämpningar och kallades då för Pumpprovningen. 

Fastigheten har genomgått en renovering och vår målsättning har varit att behålla det industriella arvet i den nya interiören. Nu erbjuder vi en fantastisk miljö som måste upplevas.

Kontor och mötesrum

I Landskapet i Järla Sjö finns kontorsrum i en lokal med härligt ljusinsläpp och estetiskt tilltalande kontorsytor att hyra från 10 till 75 kvm och fler mötesrum som är utrustade med modern presentationsteknik och whiteboards.

Föreställ dig att starta dagen med en kopp kaffe med utsikt över Järlasjön, och när energin behöver fyllas på, är det bara en kort promenad ned för trappan och rakt in till restaurang “Pumphuset Bistro” som ligger på markplan.

Järla Sjö är ett härligt område, perfekt för småföretag som söker inspirerande och avslappnad kontorsmiljö. Med vacker natur och omväxlande bebygglelse, är Järla Sjö det ideala valet för företag som vill skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för sina anställda. Till Järla Sjö finns det bra förbindelser både med kollektivtrafik och bil.

Vi har ett bra utbud av kontorslokaler i olika storlekar, så det finns något för alla. Dessutom

Välkommen på visning!

PUMPHUSET BISTRO

Våra öppettider i bistron är enligt följande:

Onsdag – Fredag 10:00 – 22:00

Läs mer och boka på www.pumphusetbistro.se

 

Medlemsnätverk

Coworking

Privat kontor

Konferens