VÄLKOMMNEN TILL LANDSKAPET I HÄRLIGA JÄRLA SJÖ!

Här hittar du kontorsrum, kontorsplatser och möteslokaler i en unik, avslappnad och rofylld miljö med egen karaktär. Här har vi ett eget restaurangcafé med liten handelsbod. Allt i en historiskt industriell miljö med närhet till vattnet.

LANDSKAPET I PUMPHUSET

I det industriella gamla Pumphuset i Järla Sjö, med anor från 1800-talet erbjuder vi möjligheten att hyra kontorsrum och kontorsplatser, möteslokaler och ett publikt restaurangkafé med handelsbod. Här finns även ett showroom för företaget Snickarglädje samt en liten scen för både publika och privata tillställningar.

Fastigheten har genomgått en renovering och vår målsättning har varit att behålla det industriella arvet i den nya interiören. Nu erbjuder vi en fantastisk miljö som måste upplevas.

I Landskapet i Järla Sjö finns kontorsrum i storlekar för mellan en till sex arbetsplatser per rum och fler mötesrum som är utrustade med modern presentationsteknik och whiteboards.

Järla Sjö är ett härligt område, perfekt för småföretag som söker inspirerande och avslappnad kontorsmiljö. Med vacker natur och omväxlande bebygglelse, är Järla Sjö det ideala valet för företag som vill skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för sina anställda. Till Järla Sjö finns det bra förbindelser både med kollektivtrafik och bil. 

Vi har ett bra utbud av kontorslokaler i olika storlekar, så det finns något för alla. Dessutom 

Välkommen på visning!

 

PUMPHUSET CAFÈ & HANDELSBOD

Våra öppettider i restaurangcaféet är enligt följande:

För tillfället är det stängt, men öppnar inom kort igen.

Ni hittar Pumphuset på Uppfinnargränd 5-7.

 

Medlemsnätverk

Coworking

Privat kontor

Konferens