DITT EGET RUM I VÅRA KONTORSHOTELL

Hyr ett kontorsrum eller en avdelning på kort eller lång tid
– ett flexibelt alternativ för dig som inte behöver egen lokal eller om ni behöver ett tillfälligt kontor.

VÄLKOMMEN TILL VÅRA KONTORSHOTELL I NACKA

Kontorshotell är en typ av kontorsanläggning där man kan hyra ett kontorsutrymme på kort eller lång tid. Det är ett flexibelt alternativ för företag och enskilda entreprenörer som inte har egna lokaler eller som behöver ett tillfälligt kontor. Vi erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, inklusive kontorsutrymmen, mötesrum, internet, kopieringstjänster, receptionstjänster och kaffe. Hos oss hyr man kontoren fullt möblerade, med all infrastruktur och service inkluderat. Det är enkelt att flytta in och snabbt kunna fokusera på sin verksamhet, medan vi tar hand om drift och support.

Att hyra ett eller flera kontorsrum hos oss på Landskapet är ett bra alternativ för företag som vill ha flexibilitet och skalbarhet i sitt kontorsutrymme utan att behöva förplikta sig till långsiktiga hyresavtal.

Hos oss kommer du att finna allt du behöver för att kunna arbeta på ett effektivt, kreativt och fokuserat sätt. Vi har allt från moderna och ergonomiska arbetsplatser till avkopplande loungeområden där du kan ta en paus. Vi har också ett brett utbud av olika tjänster och förmåner som hjälper dig att hålla dig produktiv och fokuserad.

Vi erbjuder egna kontorsrum från det lilla för en person upp till de lite större för uppåt tio personer. 

Boka ett rum hos oss redan idag från 8945 SEK per månad!