COWORKING ÄR EN DEL AV LANDSKAPET I NACKA

Större valfrihet, bra lägen, moderna, fräscha och färdigmöblerade lokaler, trevliga lounger, effektiva mötesrum och ett professionellt nätverk – Ett Landskap av möjligheter helt enkelt.

Vad är coworking enligt oss?

Coworking är för många en del av det nya arbetslivet där man kan samarbeta, skapa kontakter och få inspiration från andra professionella i olika branscher. Landskapet erbjuder coworking med en ”all inclusive-lösning”. Vårt medlemskap inkluderar allt: arbetsplatser, konferensrum, kaffe, WiFi, skrivare, städning, post, cateringtjänster mm.

Coworking är en typ av arbetsmiljö där personer från olika företag och organisationer arbetar tillsammans på samma plats. Våra coworking-ytor är öppna och inbjudande miljöer som uppmuntrar till samarbete och umgänge. Coworking för oss är perfekt för frilansare, entreprenörer och företag som letar efter en flexibel arbetsmiljö med god trivsel. Kanske även som komplement till ett hemmakontor eller ett större kontor på annan plats.

Vi erbjuder unika och trevliga fasta arbetsplatser, både i öppet landskap och i delat rum samt ett antal touch down-bord i en trivsam och avslappnad atmosfär. Självklart går det även bra att sitta i loungerna och jobba från en fåtölj eller soffa.

Vi tar hand om lokalerna; inredning, teknik och teknisk support, städning och såklart har vi gott kaffe från Lykke Kaffegårdar.

För Landskapet är definitionen av coworking:

  • Större valfrihet! Vi erbjuder allt från loungemedlemsskap, till eget skrivbord i landskap eller i delat rum i olika storlekar.
  • Bra lägen! Med närhet till kommunikationer och parkering.
  • Moderna och fräscha lokaler! Som är färdigmöblerade med både med kontors- och loungemöbler.
  • Trevliga lounger, effektiva mötesrum, snabbt WiFi och gott kaffe!
  • Umgänget och det sociala och professionella nätverket är en viktig del av helhetsupplevelsen.
  • Fri tillgång till lounger, konferens- och telefonrum i alla våra anläggningar.

Ni fokuserar på er affär vi sköter om resten.

Bli medlem idag från 1 995 SEK per månad!