VÄLKOMMEN TILL VÅR COWORKING I SICKLA!

I Sickla erbjuder vi en medlemslounge med flexplatser, kontorsrum i olika storlekar, möteslokaler i en stimulerande miljö med ett av Nackas bästa kommunikationslägen.

KONTORSHOTELL I SICKLA

På Sickla industriväg 3, mitt i Sickla Köpkvarter, erbjuder vi över 70 arbetsplatser fördelade på kontorsrum i olika storlekar, coworking med flexibla kontorsplatser och loungeplatser samt mötesrum i varierande storlekar.

Landskapet i Sickla ligger i fräscha lokaler och erbjuder allt du behöver för att känna dig som hemma på jobbet.

Hos oss ingår tjänster som exempelvis snabbt internet, kaffe och fullt möblerade platser. Här kommer ni att bli en del av ett inspirerade och motiverande landskap. Beläget i centrala Sickla med god tillgång till kommunikationer. Ett kontor på Landskapet i Sickla blir det perfekta valet för företag som söker en plats att växa och utvecklas. Välkommen att boka er plats redan idag!

I Sickla sitter ni i Nackas absoluta mylla. Här finns allt i form av kommunikationer, shopping, restauranger, hotell, träning, skolor, kultur och kontor. Sickla är även känt för närheten till natur, med många härligsa promenadstråk.

Närmare stan kommer man inte utanför tullarna samtidigt som man har närheten till naturen. Detta samtidigt som ni slipper pendla in till stan och blir en vinnare i vardagspusslet.

Sickla är en del av Nacka i Stockholm som är känt för Sickla köpkvarter, ett stort shoppingcenter med många butiker och restauranger. Det finns också ett antal företag och kontor i området.

Boka visning av lokalerna i Sickla.

Medlemsnätverk

Coworking

Privat kontor

Konferens