Till oss kommer du exempelvis med båten, som lägger till nere vid Restaurang J. När du sedan pustat ut, efter att ha traskat upp för trapporna till J V Svenssons torg, möts du i entrén av vår trevliga receptionist. Väl inne hos oss bliv du genast nyfiken på vilka bolag som sitter här. Du slås av lugnet, ljuset och hur fräscht det verkar vara.

Jag möter upp dig med ett varmt välkomnande och berättar att lokalen som är direkt innan för entrén, fungerar som en drop-in-lounge. Vi tar en runda genom kontoret och jag visar dig arbetsplatser och mötesrum. Några av rummen är för tillfället upptagna av möten, så vi får snegla in lite försiktigt. Medan vi går genom kontorslandskapet presenterar jag dig för flera av hyresgästerna som hälsar glatt tillbaka.

Jag bjuder dig på en härlig kopp cappuccino och vi fastnar i fikarummet med några hyresgäster som sitter och diskuterar marknadsföring i sociala medier.  En av dem bjuder på bullar som hon bakat och vi får förklaringen till den ljuvliga doft som legat i lokalen. Vi tar vår kaffe och bulle vid ett barbord och jag berättar för dig om våra aktiviteter som frukostföreläsningar och after worker mm.

På vägen ut får du en presentation av de olika hyresnivåerna vi har och jag ger dig möjligheten att komma tillbaka för att provjobba några dagar om du vill. Innan du hinner gå, kommer en av hyresgästerna ikapp oss vid dörren och frågar om vi vill hänga med på lunch. Jag tackar för inbjudan men har ett lunchmöte och måste avvika. Du följer dock gärna glatt med på en trevlig lunch.

Så här skulle ditt första besök hos oss kunna vara. Här av dig, så bjuder jag på en cappuccino!

/Carl Johan Eiderbant