I torsdags hade vi vår månatliga after work och ettgäng av våra entreprenörer, tillika hyresgäster slöt upp för en trevlig kväll. Vi inled med en rafflande tävling med radiostyrd bil runt en bana i kontoret. Ilias Kampanis från ValueOne vann med knapp mariginal. Kort därefter gick vi över till vår nya lokal och hälsade på hos TAM och Whyshore, som nu sitter där. Vi gick runt och kikade på lokalen i alla vrår, från entré, till mötesrum, kontorslandskap, kök och toaletter.

Efter rundvandringen i den nya lokalen gick vi ner till konferensavdelningen, där en tidigare hyresgäst hade dukat upp en buffe och bjöd på lite mat och dryck. De flyttade ut i våras, men det gick så snabbt, att de inte riktigt hann säga adjö. Vi är glada att de ville komma tillbaka och visa hur nöjda de var över sin tid hos oss.

Medan vi åt och drack, visade vi ritningen för hur vi planerar att inreda den nya lokalen. Alla som var på plats fick dessutom se ett förslag till platstilldelning och sedan komma med frågor, kommentarer och synpunkter. Alla kände att det ska bli jättekul och spännande med flytten till den nya lokalen. Flytten påbörjas den 25 oktober och vi ska vara klara när alla kommer in på måndag morgon den 5 november.