Då var vi på plats!

Fil 2015-05-20 15 42 54

I slutet av april gick flytten från Augustendalsvägen 7 till Augustendalsvägen 19. Vi flyttade hela vår anläggning i Nacka Strand till nya, ljusare och större lokaler – dessutom närmare vattnet med vidsträckt havsutsikt.

I våra nya lokaler erbjuder vi ca 60 kontorsplatser i landskap och uppemot 20 kontorsplatser i rum. Vi kommer inom kort att öppna en ny egen reception med sex angränsande konferensrum och besöks-mötesrum samt åtta nya kontorsrum. Detta blir redan till midsommar om allt går enligt planerna och vi kommer då även att utöka verksamheten genom att ta emot fler externa konferensgäster.

De flesta av våra kontorsplatser i landskapet är uthyrda idag, endast ett fåtal lediga platser finns. Vi har nu även börjat släppa våra nya kontorsrum, som kommer att hyras ut från den första juli. Några av dem är bokade redan, så hör av er direkt om ni är intresserade.

Är det så att ni är sugna på att sitta hos oss eller hyra in er för en dagskonferens etc. så är det bara att höra av er. Vi visar gärna våra lokaler för er, så får ni lättare en bild av hur det skulle vara att ha kontoret hos oss, eller bara att gästa oss för ett möte eller en konferens.

Väl  mött!