Förlåt oss. Vi har varit dåliga på att uppdatera hemsidan under ett par veckor. I samband med månadsskiftet fick vi flera nya hyresgäster. Dessa ska förstås självfallet presenteras liksom deras företrädare.

N. G. Financial Control är startat av Niclas Gavelin, som lämnat PWC efter många år som revisor och numer ska fokusera på att rådge företag i sina finansiella planeringar. Vi hälsar honom välkommen och önskar lycka till!

CaRun är företaget som vill vara större organisationers externa IT-chefer. De erbjuder tjänster inom IT-styrning och projektledning med spetskompetens inom förändringsarbeten. De är även behjälpliga tidigt i processen för att hjälpa er med att identifiera behov, problem och lösningar. Besök deras hemsida www.carun.se. CaRun är även medlemmar i Nacka Värmdö Nätverk och har genom vårt samarbete erhållit en förmånlig hyra hos oss. Vi hälsar dem varmt välkomna till oss på Business Lounge!

Stockholm Business College (SBC) är Nacka Kommuns nya skolsatsning. I Saltsjöbadens Samskola som nyligen lagt ner sin traditionella gymnasieutbildning skall man till hösten öppna en ny, modern gymnasieskola med fokus på business och sport. Mycket av utbildningen kommer att vara praktisk träning för att yrkesförbereda ungdomarna i tidigt stadium. Deras första utmaning blir att locka tillräckligt många elever till skolan och de jobbar för fullt med marknadsföringen inför valet till gymnasieskolan som är den 15 februari. Vi säger lycka till och välkomna till oss!