KONTORSHOTELL, FÖRETAGSHOTELL ELLER COWORKING?

Kärt barn har många namn… Vi erbjuder flera sätt att jobba i fräscha representativa kontors- och konferenslokaler med lounger, kontor och mötesrum i Järla Sjö, Nacka Forum och Sickla.

Välkommen till ett hållbart och flexibelt sätt att jobba i våra kontor, konferenslokaler, coworking space, lounger och kafé …

… våra medlemmar erbjuds nätverk, kontorsrum, kontorsplatser, konferenslokaler, lounger, digital reception, kontorstjänster, service och aktiviteter mm. Vårt koncept är enkelt att ta till sig och vi erbjuder hög flexibilitet.

Hos oss sitter småföretag, nystartade som etablerade, samt filialer och frilansare. Vårt koncept är livsenligt. Det innebär att vi har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare. Är du ute efter möteslokaler eller en kontorsfunktion? Vi tittar på vilken omfattning och vilken servicenivå som passar just dig och anpassar medlemskapet efter det. Kort och gott – här trivs du, företagaren mitt i livet.


Hållbarhet är viktigt för oss …

… Vi strävar efter att hålla en personlig och professionell servicenivå. Vi är även noga med att vår miljö och våra tjänster håller så hållbara nivåer som möjligt. Därför ställer vi krav på våra leverantörer att efterfölja dessa värderingar.

Exempelvis jobbar vi med Lykke Kaffegårdar som leverantör för kaffe och te med krav på att kaffet ska vara ekologiskt och rättvisemärkt. När det gäller förbrukningsmaterial så är alla kontorsvaror vi handlar in svanen-märkta. Detta gäller även städmaterial som används i våra lokaler.
När det kommer till inredningen samarbetar vi med RP Kontorsinredningar, vars affärsidé bygger på att erbjuda en så hållbar kontorsmiljö som möjligt.

Vi tror på en öppen och interaktiv miljö​ …

… där alla kan nätverka och hjälpa varandra att utvecklas. Vår miljö inbjuder till detta och många av våra medlemmar gör affärer med varandra, eller agerar bollplank åt varandra. Vi kallar det för att vi har en hög nivå av “kaffekonsulting”!

I vår generella service ingår fullt möblerade kontorsplatser och konferensrum, lokalhyra, el och fjärrvärme, kök/pentryn med matplatser, snabbt Internet (fiber i fast lina och/eller WiFi), städning dagligen, larm och bevakning, reception, ekologiskt kaffe och te samt en och annan nätverksöl. Vi har även omklädningsrum och dusch för den som springer eller cyklar till jobbet.

Våra kunder har tillgång till varierande lokaler …

… med många mötesrum i olika storlekar, härliga gemensamma ytor för mat och fika, samt access till förvaring och skrivare med funktion för kopiering och skanning mm.

Du sitter i en interaktiv och kreativt stimulerande miljö med möjlighet till events och möten för dina kunder. Vi har valt att satsa på kvalitetskaffe från Lykke Kaffegårdar. Det är kaffe som är prisbelönt, rättvisemärkt, miljövänligt och ekologiskt.

Välkommen på besök och en kaffe, så berättar vi mer!