Nytt nummer ute nu!

Nu har vi släppt vårt nya nummer av Inflight Magazine. Ladda ner det här på hemsidan eller plocka upp det på stan i fysisk form!

Bounce Scandinavia öppnar!Vår medlem i Nacka Strand, Bounce Scandinavia öppnar sin anläggning i Kungens Kurva. En trampolinpark som gör entré

i Stockholm och Sverige efter en rad succéer runt om i världen. I trampolinparken hittar man bland annat områden för fri hoppning och parkourbanor, men även mini-jump för de yngre. Det finns något för hela familjen.

Läs mer om dem och deras utveckling i vårt kommande nummer av Inflight Magazine!

ValueOne Årets Företagare!Stort Grattis till Christer Atterström och Olof Widmark som startat och driver ValueOne! Olof och Christer har varit medlemmar hos oss sedan 2010 och nu har det utsetts till Årets Företagare i Nacka 2016! Wow!

Inflight Magazine är här!

Nu är det äntligen här! Vårt premiärnummer av Inflight Magazine by Business Lounge. Tanken är att vi ska ge ut det 2-3 ggr per år. Plocka upp ditt ex på någon av våra anläggningar eller på restauranger, cafér, banker mm. runt om i Nacka och Värmdö samt Hammarby Sjöstad. Inom kort kommer det även finnas för nedladdning på vår hemsida.

Räntesänkarna växer som raketer

Har ni läst om Nackas senaste företagsraket i Nacka Värmdö Posten? Räntesänkarna som blev uppmärksammade i veckans tidning drog igång sin verksamhet hos oss i Sickla förra sommaren. Vi önskar dem fortsatt lycka till i deras nya lokaler!

http://www.nvp.se/Arkiv/Artiklar/2015/10/De-later-bankerna-tavla-om-dig/

Företagsguiden skriver om oss…

Självklart är det kul när man får publicitet för att man gör något bra.

Läs gärna artikeln och dela med dig…

http://adnews.se/foretagsguiden/har-ar-den-nya-kreativa-kontorslosningen-i-sverige