Då har vi varit igång i våra nya lokaler i ett par veckor. Det mesta börjar sätta sig,men vi har ett par sista justeringar som måste fixas, sedan blir det fotografering och uppdatering av bilder på vårt fina kontorshotell här på hemsidan. Tills dess vill jag välkomna er varmt på ett besök. Vår nya lokal inbjuder verkligen till möten och interaktion. Man känner sig inspirerad direkt när man kliver in genom dörren. Vi är ett kontor med många möjligheter. Hos oss kan du hyra kontor på tre olika nivåer, driva och växa med ditt bolag, delta på afterworker och kurser, arrangera egna kurser, konferenser och events.

Flytten gav oss ett perfekt tillfälle att uppgradera vissa funktioner och ordna med fler kontorsplatser. Vi fick då omgående in åtta nya platser, varav två hyrdes ut direkt. Just nu har vi alltså sex lediga fasta platser. Inte nog med det, vi har även fått in flera nya drop-in platser, som nu är placerade i entréloungen. Dessa bord är dessutom höj- och sänkbara.

Hör av dig om du är nyfiken på att komma och kika. VI bjuder gärna på en dags nyttjande av kontoret, inklusive kaffe, så får du själv känna på hur det skulle vara som hyresgäst hos oss. Vi presenterar dig gärna då för de hyresgäster som är inne, för det är ni hyresgäster som är halva grejen med vårt koncept. Tillsammans bildar ni ett internt nätverk och många av våra hyresgäster gör affärer med varandra.

Välkommen på ett besök!