Ett modernt och mer effektivt sätt att jobba

Hyr kontorsplats på ett representativt kontorshotell i Nacka/Värmdö, med hög flexibilitet och personlig service.

Modernt och representativt kontorshotell i Nacka/Värmdö

Coworking, kontorshotell, företagshotell – kärt barn har många namn. Business Lounge är ett modernt kontorshotell i Nacka/Värmdö-området – en entreprenörshubb med lounger, coworking space, kontorsplatser, privata kontorsrum och konferenslokaler på flera ställen i Nackas bästa lägen.

Här erbjuds medlemmarna nätverk och personlig service. Vårt koncept är enkelt att ta till sig och vi erbjuder hög flexibilitet. Vi sätter dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare, vi tittar på vilken omfattning och vilken servicenivå som passar just dig och anpassar medlemskapet efter det. Kort och gott – här trivs du, företagaren mitt i livet.

Medlemsnätverk

Coworking

Privat kontor

Konferens

VÅRA ANLÄGGNINGAR

NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna kontorsrum. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få fasta kontorsplatser i landskap.

Landskapet - Coworking i Pumphuset i Järla Sjö

JÄRLA SJÖ

I Järla Sjö erbjuder vi  en härlig coworking i industirell miljö, fördelat på flertalet kontorsrum i olika storlekar och mötesrum. Därutöver finns ett trevligt restaurangcafé, med handelsbod.

Coworking i våra lounger i Sicka Köpkvarter

SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi privata kontorsrum i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser i landskap.