KONTORSHOTELL, COWORKING OCH KONFERENSLOKALER

Etablera er hos oss i Nackas bästa lägen!

Ni hittar våra kontorshotell i Järla Sjö, Nacka Forum och Sickla.

Samtliga har bra kommunikationer, gott om parkeringsplatser med nära till restauranger och service. Inredningen är modern och hållbar.

Vi erbjuder tre kontors- och konferensanläggningar i Nacka. Våra ställen finns i Järla Sjö, Nacka Forum och Sickla. Alla våra lokaler är ljusa och fräscha, med en öppen, interaktiv och energigivande som inspirerar och stimulerar.

Vi erbjuder platser där ni kan växa och utbyta erfarenheter. Flexibelt och enkelt, dynamiskt och tillgängligt. Det är främst öppenheten mellan bolagen och individerna, som utgör skillnaden mot det traditionella kontorshotellet.

NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna kontorsrum. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få fasta kontorsplatser i landskap.

Landskapet - Coworking i Pumphuset i Järla Sjö

JÄRLA SJÖ

I Järla Sjö erbjuder vi  en härlig coworking i industirell miljö, fördelat på flertalet kontorsrum i olika storlekar och mötesrum. Därutöver finns ett trevligt restaurangcafé, med handelsbod.

Coworking i våra lounger i Sicka Köpkvarter

SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi privata kontorsrum i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser i landskap.

Medlemsnätverk

Coworking

Privat kontor

Konferens