Effektiv vardag i Nacka/Värmdös bästa lägen!

Modernt inredda kontorslokaler för coworking, fullt utrustade kontorsplatser och privata kontorsrum i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Hyr kontorsplats i närheten av Stockholm och Värmdö

Hos oss hittar du hållbart och modernt inredda lounger – för smidig coworking – där du får tillgång till kompletta mötes- och konferensrum. Du kan även hyra fullt utrustade kontorsplatser eller privata kontor på våra anläggningar i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Det är enkelt att växa i våra flexibla kontorslokaler som ligger i Nackas bästa lägen – i närheten av Stockholm och Värmdö. Samtliga kontor har bra kommunikationer, gott om parkeringsplatser och det är nära till restauranger och shopping.

Medlemsnätverk

Coworking

Privat kontor

Konferens

VÅRA ANLÄGGNINGAR

NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna kontorsrum. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få fasta kontorsplatser i landskap.

Pumphuset

JÄRLA SJÖ

I Järla Sjö erbjuder vi  en härlig coworking i industirell miljö, fördelat på flertalet kontorsrum i olika storlekar och mötesrum. Därutöver finns ett trevligt restaurangcafé, med handelsbod.

SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi privata kontorsrum i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser i landskap.