Den senaste tiden har varit helt sanslöst hektisk för undertecknad. Så jag tycker det är rätt lagom med att ha ambitionen att skriva minst en gång i veckan. Vi har känt ett ökat intresse för vårt koncept i början på våren och de senaste två veckorna har det varit riktigt högt tryck i maskineriet. Långa dagar i entreprenörskapets tjänst har avlöpt varandra. Jag vill ta Business Lounge till nästa nivå och jobbar hårt för det. Bland annat deltar jag i vårens utbildning hos Academy of Excellence för att få fler redskap att utveckla verksamheten. Den ger mig även många idéer och konkreta uppslag till nya inslag i vårt koncept. Vi har fått flera nya entreprenörer hos oss och välkomnar dem varmt. Dessutom har vi jobbat hårt med utvecklingen av konceptet.

Vi utvecklar konceptet

Business Lounge kommer att få flera spännande inslag framöver. Vi kommer att kunna erbjuda våra entreprenörer ett ännu mer heltäckande och mer genomtänkt arena. Vi har flertalet dialoger igång med nya kompletterande samarbetspartners. Dessa kommer att ge oss en utökad dynamik i vårt koncept och våra entreprenörer erbjuds fler möjligheter till en snabbare utveckling i sina bolag. Samtidigt så jobbar vi med att stärka upp infrastrukturen på kontoret, så vi har kapacitet att ta in fler bolag. Jag säger bara: Håll utkik efter nyheter.

Vi välkomnar fler entreprenörer

Som sagt så har vi haft ett bra inflöde den senaste tiden. Tyvärr får vi samtidigt säga adjö till ett par bolag och personer som vi bekantat oss med en tid nu. Vi säger; tack för tiden som varit till Saman och Lisbeth på Support EL, samt några medarbetare hos bolagen som sitter hos oss som slutat den senaste tiden, ni är saknade. detta är dock vardagen och en del av vårt koncept. Entreprenörer flyttar in och bolagen växer eller så får de inte riktigt fart och måste omstrukturera eller skala ner ett tag. Vi har dock sedan starten snittat ett inflöde på två personer i månaden och vi hoppas att vi håller den tillväxten året ut. Vi gör just nu planer och förberedelser för att kunna ta emot det inflödet.

Jag vill hälsa Unik Student, Deals 4 me och Tom Sundelin Consulting varmt välkomna!

 

/Carl Johan Eiderbrant, Grundare Business Lounge