Då är det dags att börja blogga. Vi kallar bloggen för BL-ogg, för jag kommer mestadels att skriva om vad som händer i och kring Business Lounge. Jag kommer även att skriva en del om entreprenörskap och mitt eget företagande. Således får ni en blick i vad som händer på Business Lounge och vad jag har för mig i arbetet med utvecklingen av verksamheten.

 

I detta premiärinlägg har jag valt att lägga upp en bild på vår första kampanj. En kampanj som vi gjorde för två år sedan när vi skulle öppna Business Lounge. I går var det ju 1:a april och det är enda dagen då det är helt tillåtet att lura varandra. För två år sedan lurade vi merparten av alla bilister som parkerat på Nacka Forum, ICA Maxi, Sickla Köpkvarter, samt några utvalda parkeringshus och pendelparkeringar.

Jag kan ju avslöja att det var en kampanj som gav oss både ris och ros 🙂

/Carl Johan Eiderbrant, Grundare Business Lounge